Acaba la primera fase d’obres a la plaça de les Dones de Nou Barris

Un element simbòlic recordaran la implicació femenina en els lluites del barri

Les Roquetes ha guanyat una nova plaça i zona verda que serà dedicada a les Dones de Nou Barris, pel seu compromís i lluita per millorar les condicions de vida als barris del districte.  Aquests dies acaba la primera fase d’obres, mentre veïns i Ajuntament continuen dissenyant l’aspecte final de la plaça.

Les obres van iniciar-se a finals d’octubre, un cop enllestida la construcció d’una promoció d’habitatges, i ara acaba la primera fase.  S’han fet els treballs necessaris perquè hi puguin accedir els camions de bombers i vehicles d’emergències al llarg de la façana interior d’illa on se situen els accessos als habitatges. També s’ha fet estesa de serveis, s’ha resolt el desguàs dels embornals i s’ha adequat la vorera per fer-la accessible. Aquesta és la primera fase d’unes obres que convertiran el solar en un gran espai verd que retrà homenatge a les dones de Nou Barris. Aquest és el nom triat pels veïns de les Roquetes, que volien un espai que reconegués la tasca realitzada per les veïnes per millorar la qualitat de vida dels barris, participant i organitzant mobilitzacions per aconseguir equipaments, serveis i urbanitzacions.  La plaça de les Dones de Nou Barris encara no té un disseny definitiu. Veïns i Ajuntament treballen plegats per decidir com serà la plaça i com serà l’element (ja sigui placa, monument o panells amb fotografies) que recordarà la implicació femenina en les lluites veïnals del districte.

La plaça serveix com a punt de connexió entre els carrers de Les Torres i l’entorn del mercat de Montserrat amb la part alta del carrer dels Nou Barris i l’Ateneu Popular de Nou Barris. Els carrers que delimiten l’àmbit es configuren amb una semiplataforma única de prioritat per als vianants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies