Els interiors del passeig de Verdum renoven l’aspecte per atraure negocis

Les obres fan més accessible un espai que s’havia degradat amb el temps

Els passatges que composen els interiors del passeig de Verdum encaren les darreres obres que  n’han canviat completament l’aspecte. Espais més diàfans i accessibles han reactivat el lloguer d’uns locals que romanien tancats des de fa anys.

L’empresa propietària, Inmuebles en Renta s.a., ha apostat per rehabilitar els espais interiors del passeig de Verdum. Aquesta havia estat en el passat una mena de galeria en la qual es trobaven des d’un supermercat o un gimnàs, a un servei de planxa de roba o una escola. Però amb el temps la zona es va degradar i es va convertir en refugi d’incívics. Això va fer que les botigues i negocis fossin tancant fins arribar a presentar l’estat actual, en el qual només una petita part dels locals estan en funcionament.

Alguns veïns havien reclamat fa temps a l’Ajuntament que hi actués i rehabilités la zona, fet que no va ser posible perquè es tracta d’una zona privada tot i que d’ús públic. La situació, però, sembla que canviarà amb la renovació de l’espai, que ha obert els patis i hi ha instal·lat rampes. També se n’ha renovat l’enllumenat i el paviment. Unes obres que estan atraient nous comerços que obriran o es traslladaran a algun dels locals buits. Per als comerciants, la rehabilitació de la zona ha estat molt ben rebuda, sobretot de cara als beneficis que puguin obtenir les terrasses a l’estiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies