La Prosperitat tindrà un hort educatiu autoproveït d’aigua en un terreny del Pla Buits

L’associació de veïns gestionarà el solar d’uns 500 metres quadrats

L’AV de la Prosperitat s’ha fet amb la concesió del solar del Pla Buits situats al passeig de Valldaura, 271. Es tracta d’un terreny d’uns 500 metres quadrats situat a Renfe Meridiana i que limita amb el Casal de Joves de la Prosperitat i les pistes de petanca. El projecte veïnal convertirà el solar en un hort educatiu autoproveït d’aigua. S’hi conrearà verdures i herbes aromàtiques, al mateix temps que l’espai es farà servir com a lloc d’activitats educatives, formatives, d’integració i lúdiques. Es planteja crear una àrea de biorretenció capaç d’autoproveir-se d’aigua de pluja recol·lectada de la coberta de l’equipament del Casal de Joves, que serveixi per mostrar com realitzar una gestió més sostenible del vessament urbà. A més, podria servir d’atracció per a petites espècies animals.

En aquest mateix solar el Casal de Joves de la Prosperitat va engegar també un hort autogestionat temps enrere, però la iniciativa no es va consolidar. Avui dia encara són visibles les estructures que els joves, juntament amb alguns usuaris de les pistes de petanca, van aixecar aleshores.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies