L’erotisme i la sensualitat en clau femenina a la Torre Llobeta

Les artistes de Nou Barris plasmen la seva visió en diferents tècniques i formats

El centre cívic Torre Llobeta ha convidat les veïnes de Nou Barris a reflexionar sobre la sensualitat i l’erotisme femení i plasmar aquesta visió en una obra d’art. La convocatòria, que enguany arriba a la quarta edició, ha tingut un increment de participació considerable, amb una vintena de propostes presentades i exposades. Els organitzadors, el centre cívic Torre Llobeta, atribueixen l’èxit d’enguany a la temàtica escollida, l’erotisme i la sensualitat femenina. Una vintena d’artistes noubarrienques de diverses edats (entre els 23 i els 73 anys), cultures i procedències han presentat interpretacions d’aquesta idea en diferents formats i arts plàstiques, com ara la fotografia, la pintura a l’oli, l’aquarel·la o la il·lustració, entre d’altres.

Tot plegat els ha servit com un punt d’intercanvi d’idees i reflexions entre els i les visitants a la mostra i entre les pròpies artistes. L’organització ha triat com a imatge del cartell l’obra d’una de les artistes més joves, que ha jugat amb el simbolisme i la simplicitat per mostrar l’èxtasi de la sensualitat femenina. Podeu visitar la mostra fins demà dijous.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies