Debat sobre el model de les superilles

El local de l’AV de la Prosperitat acull una reunió participativa  per avaluar el projecte

Les reunions participatives per decidir el contingut del PAD continuen. Avui a les 18h la seu de l’AV de la Prosperitat (situada al carrer de Baltasar Gracián, 24 ) acull una sessió destinada a pensar i debatre sobre el model de les superilles. Es tracta d’un projecte  basat en crear unitats que agrupen diverses illes de cases i pacificar l’interior d’aquesta superilla amb carrers de vianants i desviant el trànsit pels exteriors. Actualment, de fet, és un model que s’ha implantat en cinc zones pilot que se situen al Poblenou, a la plaça de les Glòries, a l’Antiga i la Nova Esquerra de l’Eixample, a Hostafrancs i a la Maternitat i Sant Ramon. A partir d’aquí, l’objectiu de l’Ajuntament de Barcelona és anar estenent el model per tota la ciutat, en funció de l’avaluació que se’n faci de les zones posades en marxa. Aquí entra l’opinió del veïnat, que en jornades com la d’aquesta tarda pot conéixer i expressar les seves idees de cara a elaborar el Pla Municipal d’Actuació, les actuacions i prioritats dels propers tres anys a la ciutat i als seus districtes i barris. El Pla s’elabora a l’inici de cada mandat i estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions de l’acció del govern. És, per tant, el full de ruta municipal que orienta quin model volem per la nostra ciutat. Un pas endavant en la construcció col·lectiva d’una ciutat més justa i democràtica.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies