Les obres al passeig del Bosc de les Roquetes no convencen als conductors de TMB

L’Ajuntament suprimirà algunes places d’aparcament per facilitar el gir dels vehicles en un tram de corba

Ja han finalitzat les obres de pavimentació i substitució de 9 tapes de clavegueram al passeig del Bosc de les Roquetes, entre el carrer de la Mina de la Ciutat i el camí de les Quatre Estacions. A hores d’ara el carrer ja es troba obert a la circulació, amb un únic carril de circulació i una filera d’aparcament.

Malgrat les millores, els conductors de les línies de bus que circulen per aquest passeig denuncien la manca d’espai per maniobrar amb els vehicles al primer revolt. Segons els conductors, els cotxes aparcats fan massa estreta la carretera en aquest tram i dificulta el gir dels vehicles més grans. Molts autobusos han de reduïr la velocitat per girar i, fins i tot, algun ha de pujar a l’altra vorera amb una de les rodes.

En el tram de corba afectat l’Ajuntament eliminarà les tres o quatre places que impedeixen fer el gir del bus a una velocitat normal. Com que s’han d’esperar uns dies de marge, un cop avisats el veïns amb cartells, els treballs de pintura a la calçada es faran la setmana vinent, els dies 11 i 12 d’abril.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies