La nova senyalització del carrer de Nulles no evita que els cotxes hi aparquin

L’Ajuntament deixa sense pintar un tros de línia groga a la calçada que fa dubtar els conductors

Fa unes setmanes que l’Ajuntament va situar a l’entrada del carrer de Nulles dos senyals verticals de prohibit aparcar i va pintar la calçada amb una línia groga. Aquesta línia, però, està incompleta en un dels laterals i és habitual trobar-ne un vehicle aparcat. Al darrer plenari els veïns van demanar a l’Ajuntament mesures per suprimir l’aparcament de cotxes a l’entrada del carrer. Aquests vehicles bloquejaven l’entrada als vehicles grans d’emergència com ara els camions de bombers.  Abans de Setmana Santa, l’Ajuntament va donar resposta a la demanda veïnal, però els operaris van deixar a mig pintar la línia groga en un dels laterals del carrer.  Tot i que també s’hi van instal·lar dues senyals verticals que prohibeixen l’aparcament, la manca de continuïtat de la línia genera dubtes entre els conductors i molts decideixen aparcar el vehicle. Els veïns reclamen a l’Ajuntament que pinti el tros de línia que falta, ja que encara que només hi hagi un vehicle aparcat a l’entrada al carrer, aquesta continua sent inaccessible per a un vehicle d’emergència gran.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies