Els botiguers celebren els 150 anys del naixement de Ferran Fabra i Puig

La Unió de Comerciants de Fabra Centre prepara actes durant tot l’any al voltant d’aquest personatge

Durant tot l’any la Unió de Comerciants de Fabra Centre farà accions per recuperar la figura Ferran Fabra i Puig, amb l’objectiu de revitalitzar el comerç de proximitat. Les activitats commemoren els 150 anys del naixement d’aquest prohom barceloní que dóna nom al passeig i a la entitat que agrupa a un total de 40 botigues.

Els actes comencen avui amb la inauguració de l’exposició “Ferran Fabra i Puig: industrial, polític i barceloní” al centre cívic Can Basté i amb una conferència a càrrec de l’Associació d’Amics de la Fabra i Coats. Durant tot l’any (especialment els mesos d’abril, juliol i desembre), davant les botigues dels associats i en els seus aparadors, es realitzaran actuacions i concursos,  així com promocions diverses que han de dinamitzar el comerç al passeig.

El doble objectiu d’aquestes accions és aconseguir que els barcelonins s’apropin a una zona amb un ampli ventall de botigues especialitzades en un àrea sovint oblidada comercialment  i recuperar la figura d’aquest empresari barceloní, que va ser alcalde de Barcelona i veritable vertebrador de barris com Porta o Vilapicina i la Torre Llobeta, a través de la Fabra i Coats, motor econòmic i de cohesió social.

A continuació us detallem el programa d’activitats per avui a Can Basté:

De 17.30 a 19.30h Recreació de la Barcelona de principis del segle XX, amb actors, pel passeig de Fabra i Puig.

De 19 a 20h  Conferència sobre la figura de Ferran Fabra i Puig a càrrec de l’Associació d’Amics de la Fabra i Coats. Al centre cívic Can Basté.

20h Inauguració de l’exposició “Ferran Fabra i Puig: industrial, polític i barceloní”.

 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies