Primera pedra dels habitatges de protecció oficial del carrer d’Inca

La cooperativa Fem Ciutat construirà 100 pisos de règim general a l’illa Q del Turó de la Peira

La construcció d’habitatges de protecció oficial al carrer d’Inca, al barri del Turó de la Peira, va arrencar divendres amb la col·locació de la primera pedra. Es tracta d’una promoció de 100 pisos protegits de règim general que aixecarà la cooperativa Fem Ciutat.

La promoció d’habitatge públic s’ubica en una parcel·la anomenada popularment com l’illa Q, on se situava un dels edificis enderrocats per aluminosi. El 15 de juliol de 2015 es va fer el sorteig per adjudicar els pisos. Cadascun, d’entre 72 i 87 metres quadrats, tindrà tres dormitoris, una sala menjador i dos banys. L’edifici disposarà de tres plantes subterrànies que serviran d’aparcament per a cotxes i motos. A la planta baixa hi haurà dos locals comercials.

La cooperativa Fem Ciutat va adquirir la parcel·la on es faran els habitatges gràcies a una permuta amb l’Ajuntament. A canvi del solar, el consistori ha rebut un altre edifici que es destinarà a equipaments. L’operació s’ha dut a terme a través de convenis signats entre l’Ajuntament, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i la mateixa cooperativa, que tirarà endavant la construcció.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies