Obres de millora al carril bici del carrer de la Jota

Els treballs unificaran el traçat entre la plaça del Virrei Amat i la Meridiana

El proper 15 d’abril està previst que acabin les obres de millora del carril bici del carrer de la Jota, en el tram comprès entre la plaça del Virrei Amat i l’avinguda Meridiana. Aquest recorregut tenia fins a tres trams diferenciats i ara, s’unificarà el traçat. El primer tram discorre entre Virrei Amat i el carrer de  Desfar, en un àmbit compartit amb els vianants. El segon ho fa entre aquest carrer i el de Pardo, i  constitueix una zona de trànsit compartit amb els vehicles, amb plataforma única. I el tercer tram discorre entre Pardo i la Meridiana. És un carrer de secció convencional amb voreres i calçada a desnivell en sentit muntanya.  Se situarà un carril bici en sentit mar al costat Llobregat del carrer, on actualment hi ha un cordó d’estacionament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies