Les Roquetes dóna la benvinguda a la primavera

El barri celebra aquest cap de setmana la seva festa de convivència

Cada any, el barri de les Roquetes dedica un cap de setmana a celebrar la primavera.  Ho fa amb tot un seguit d’activitats adreçades a tots els públics organitzats per l’associació de veïns amb la col·laboració dels comerciants del barri i el districte de Nou Barris.  Els actes comencen avui a la plaça de les Roquetes amb una matinal infantil i una fira de productes fets pels mateixos veïns. A la tarda hi haurà una xocolatada popular i les actuacions musicals de diferents grups del barri. A la nit serà el torn dels més ballarins amb un taller de zumba i la discomòbil. Demà diumenge, abans de la cloenda de fi de festa, hi haurà també una masterclass de zumba.  Tot plegat per iniciar aquesta estació amb alegria i energia. A continuació us detallem la programació d’activitats i els horaris:

Dissabte:

11h Matinal infantil amb pintacares, jocs tradicionals i una gimcana.

D’11 a 14h Venda de productes fets per veïns.

17.30h Xocolatada popular.

18.30h Actuacions musicals de grups del barri.

21.30h Taller de zumba.

22h Discomòbil.

Diumenge:

11.30h Masterclass de zumba i tancament de la festa

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies