Nou Barris celebra la plaça de la República

L’encara plaça de Llucmajor acull una cercavila republicana, una ofrena floral i actuacions musicals

Ha arribat el dia que moltes entitats i veïns esperaven. Avui se celebra una festa ciutadana per commemorar d’una banda els 85 anys de la proclamació de la Segona República, i de l’altra el canvi de nom de la plaça de Llucmajor pel de la República. Aquest canvi de nom encara no es farà efectiu fins d’aquí unes setmanes, ja que encara és en marxa el procés administratiu de nomenclàtor. Però per avui l’Ajuntament de Barcelona i la Taula de Nou Barris per la República han organitzat una sèrie d’actes per a aquest matí que començaran a les 10h amb una cercavila que sortirà de la plaça del Virrei Amat i acabarà als Jardinets de la Segona República. Allà serà el moment dels parlaments d’autoritats i representants veïnals i de l’ofrena floral. L’acte es clourà amb un espectacle poètic musical i l’actuació musical de la coral Iaioflautes.

Programa del dia:

10 h Cercavila. Recorregut: plaça del Virrei Amat, carrer del Doctor Pi i Molist, plaça de las Madres de la Plaza de Mayo, passeig de Verdum, plaça de Llucmajor fins als Jardinets de la Segona República.

11.30 h Ofrena floral i parlaments.

12 h Espectacle poètic musical “Anda jaleo, jaleo”, a càrrec de la Cia Catorze d’abril.

13 h Actuació musical de la coral Iaioflautes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies