Els veïns de la Torre Llobeta demanen ampliar el recorregut del 132 fins a Cotxeres

Segons l’AV només amb una parada el bus de barri arribaria a tots els serveis i equipaments de l’illa

Els veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta fa temps que reclamen a TMB que perllongui el recorregut de la línia de bus del Barri 132 fins a la porta del Centre Integral de Salut Cotxeres Borbó. Actualment la parada del 132 més propera deixa els veïns a la plaça del Virrei Amat, a 350 metres de l’equipament i després gira pel carrer de Costa i Cuixart. Els veïns volen que el 132 continui recte per l’avinguda de Borbó i s’aturi a la marquesina ja existent davant l’equipament sociosanitari de Cotxeres. Proposen que el bus del Barri faci la volta un carrer més enllà, a Prat d’en Roquer, com ja fa el bus de la línia 122. L’illa de Cotxeres Borbó acull diversos centres sanitaris com ara un ambulatori, urgències, un hospital de dia, un servei de fisioteràpia i rehabilitació, a més d’una biblioteca i el casal de gent gran.  L’associació de veïns assegura que el canvi de recorregut es fa necessari perquè precisament aquests serveis fa que siguin molts els veïns d’edat avançada que s’apropen a la zona.

Des de l’Ajuntament s’afirma s’està analitzant la proposta en el marc del procés de recollida d’aportacions del Programa d’Actuació de Districte i que treballen conjuntament amb TMB per valorar la seva possible implantació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies