Continuen les celebracions de l’Aplecat

La gran mostra de cultura popular de Nou Barris tanca avui tres dies de festa

Cada any, pels volts de Sant Jordi, a Nou Barris es fa l’Aplecat, una mostra de cultura popular en què participen totes les entitats del barri. Enguany la festa dura tres dies, des de divendres passat fins avui diumenge. Les celebracions van arrencar amb la commemoració de la Diada de Sant Jordi, i van continuar ahir amb una fira i diverses mostres de cultura popular.

Els gegants, les sardanes i les havaneres centren el darrer dia de l’Aplecat, avui diumenge. L’activitat comença a les 10.30h a la plaça Major del Districte de Nou Barris, amb una mostra d’elements folklòrics i una ballada de gegants. Al migdia hi haurà sardanes amb la cobla Nova de Blanes i la jornada es clourà a les 18h amb un concert d’havaneres amb el grup Mar i Vent.

Amb aquesta festa, les entitats de cultura popular de Nou Barris mostren la tasca sociocultural que fan durant tot l’any. A més, també posen en relleu la riquesa cultural del barri i el doten d’una diada de referència en el calendari de la cultura popular de la ciutat. L’Aplecat, que està impulsat per la Fundació Procat i compta amb la participació de diverses colles del barri com ara els gegants i el grup de foc.

A continuació us detallem la programació d’avui:

10.30h Mostra d’elements folklòrics i ball de gegants.

12h Ballada de sardanes amb la Cobla La Nova Blanes.

18.30h Cantada d’havaneres amb el grup Mar i Vent.

Plaça Major de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies