Un punt per intercanviar llibres i donacions solidàries d’aliments

El Casal de Barri de la Prosperitat tanca avui la recollida de productes per al banc d’aliments de Nou Barris

El Casal de Barri de la Prosperitat acull fins avui dilluns un punt d’intercanvi de llibres solidari. Tothom hi pot triar un llibre i endur-se’l a canvi d’una donació d’aliments. La idea és recaptar uns 300 quilos d’aliments per al Banc d’Aliments de Nou Barris, també conegut com a supermercat solidari DISA. Aquest punt de distribució solidària d’aliments ha vist com han augmentat exponencialment els seus usuaris, passant de 800 a 1.200 famílies en tres anys, i amb llista d’espera. De fet, el Casal de Barri de la Prosperitat ja compta amb un punt d’intercanvi de llibres gratuït durant tot l’any però durant el mes d’abril aquest es transforma en solidari amb gran èxit. Aquest és el tercer any consecutiu que s’organitza la donació d’aliments a canvi de llibres, i els voluntaris ja pensen en l’any vinent.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies