Els veïns demanen a TMB que assumeixi les quatre línies de bus externalitzades a Nou Barris

La Zona Nord i les Roquetes denuncien les contínues incidències i baixa freqüència de pas

Els veïns de la Zona Nord de Nou Barris i les Roquetes demanen que les línies d’autobús 80, 81, 82 i 83, externalitzades a l’empresa Sagalés, passin a ser línies de TMB.  Els veïns se solidaritzen amb les demandes dels treballadors de Bus Nou Barris, l’empresa subrogada per Sagalés que s’encarrega de la gestió de les quatre línies.

Des de gener 2010 l’empresa Bus Nou Barris s’encarrega de la gestió de 4 línies d’autobús que donen servei a la Zona Nord i les Roquetes. Aquesta concessió va ser polèmica des del primer moment. Els veïns no van trigar en denunciar primer l’antiguitat dels vehicles, que van ser renovats l’any passat, a més de les múltiples incidències del servei i la baixa freqüència de pas de les línies. “Passa qualsevol cosa i no ve cap cotxe informant o posant cartells que el servei està interromput – explica Juanjo Martos, de l’Av Roquetes- No podem consultar amb les noves tecnologies si l’autobús passarà o no passarà. No vénen ni grues ni ningú, ni substitueixen aquell bus.”

Fa anys que els veïns reclamen que aquestes línies externalitzades passin a ser gestionades per TMB, per tal de tenir un servei de qualitat. A més, perquè consideren que han de tenir línies de transport públic com la resta de Barcelona. “Reclamem que es normalitzin les nostres línies interiors que recorren els barris de Vallbona, Ciutat Meridiana, Torre Baró i les Roquetes – reclama Filiberto Bravo, de l’AV Ciutat Meridiana- Per a nosaltres són uns transports importants per l’orografia del terreny.” La concessió amb l’empresa Sagalés (Bus Nou Barris) s’acaba al 2017.  La lluita dels veïns se centra també en la solidaritat amb els treballadors d’aquestes línies que molts cops han d’assumir situacions com ara avaries sense cap tipus d’assistència.  Els veïns es queixen de la baixa freqüència de pas i de les múltiples incidències que pateixen. Denuncien que quan es produeix qualsevol avaria no hi ha cap vehicle de substitució, ni cap mena d’informació als usuaris. Tampoc disposen de cap servei de consulta informàtic que els informi del pas de les línies, un servei que sí que disposen la resta de línies de TMB. Divendres aquesta serà una de les qüestions que es tractaran al plenari de l’Ajuntament. La CUP hi té previst presentar una proposta en forma de proposició que demana acabar amb l’externalització d’aquestes línies coincidint amb la finalització de la concessió a Sagalés l’any vinent.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies