Els mestres de la Joso preparen l’ambient per al concurs de còmic de Nou Barris

Una exposició a Can Verdaguer recull una selecció d’obres dels dibuixants de l’escola

El centre cívic Can Verdaguer exposa fins a finals d’aquesta setmana una selecció de còmics realitzats per mestres de l’escola Joso. Es tracta d’una selecció feta per la pròpia acadèmia per retre homenatge a alguns dels dibuixants més destacats que han compartit els seus coneixements amb els alumnes. Són alguns dels professors que han passat per la Joso en els darrers 30 anys. Aquesta  és una de les diverses exposicions que ha preparat el centre cívic Can Verdaguer per a aquest trimestre com a prèvia al 17è Concurs de Còmic de Nou Barris, que se celebra al juny. Les vinyetes reflexen la diversitat d’estils i traços. Còmics de gats, de super herois, de caire històric, de ciència ficció o ben realistes.

Aquesta és una de les activitats que Can Verdaguer fa en el marc del Concurs de Còmic de Nou Barris. ‘Durant el mes d’abril hem fet activitats per a escoles, per a instituts- explica en Jordi Martínez, dinamitzador del centre cívic Can Verdaguer – Ara amb  les exposicions i les presentacions de llibres, entre altres activitats, anem ja preparant terreny i escalfant motors de cara al concurs de còmic, que se celebrarà a finals de juny”.

En el marc de totes aquestes activitats, la setmana vinent l’equipament estrena una nova exposició, dedicada al còmic català, i també es posarà en marxa un club de còmic en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies