Plenari del Consell de Districte de Nou Barris

 

La sessió comença a l’Auditori del Fòrum a les 18.30 hores

Si dilluns va ser el torn de l’Audiència Pública del Districte, aquest vespre tindrà lloc una nova sessió ordinària del Plenari del Consell de Districte de Nou Barris. La sessió se celebra a l’Auditori del Fòrum (carrer de Marie Curie, 8-14) mitja hora abans de l’habitual, a les 18.30h.

El plenari tindrà com a únic punt a la part decisòria l’aprovació de l’atorgament de les medalles d’honor de la ciutat 2016 per al Districte de Nou Barris. Una aprovació que s’elevarà després als òrgans competents per a la seva aprovació definitiva.

A la part d’impuls i control hi destaquem la proposició i declaració del grup de Barcelona en Comú referent a la prestació del servei de l’empresa Bus Nou Barris (Sagalés) que opera les línies de bus 80, 81, 82 i 83. També es tractaran altres temes proposats per la resta dels grups municipals com ara la rehabilitació del Turó de la Peira, la regulació als mercats ambulants en el districte o el cobriment de la Ronda de Dalt, entre d’altres qüestions.

Abans del torn de precs i preguntes del públic assistent al plenari, està prevista la lectura de dues declaracions institucionals referents a la Guàrdia Urbana i els joves.

En els següents enllaços podeu consultar l’ordre del dia  així com la documentació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies