L’ascensor situat entre les Agudes i Pedraforca es troba sense servei per obres

Les tasques de manteniment de l’estructura de la passarel·la de l’elevador finalitzen al juny

Aquesta setmana han començat les tasques de manteniment de l’estructura de la passarel·la de l’ascensor entre els carrers de les Agudes i Pedraforca. Aquest elevador connecta la sortida del metro lleuguer de Ciutat Meridiana amb l’ascensor inclinat, que connecta amb la part mitjana i baixa del barri.

A hores d’ara, ja s’ha col·locat la bastida de treball i ja han començat pròpiament les obres, que s’allargaran durant unes 5 setmanes.  Mentre durin les intervencions el servei d’aquest ascensor estarà aturat. Està previst que les obres finalitzin el  8 de juny. En aquest temps, els veïns hauran de fer volta pel carrer dels Rasos de Peguera per accedir al metro. L’ascensor inclinat, però, continuarà donant servei als veïns de Ciutat Meridiana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies