La segona edició del Primavera als Barris ofereix avui concerts al Turó de la Peira

Els grups Kids From The 90s, Maamut i The Suicide of Western Culture sonen a Les Basses

Els dijous del 5 al 26 de maig té lloc la segona entrega de Primavera als Barris, que oferirà un total de dotze concerts gratuïts distribuïts en quatre cites que se celebraran en diversos equipaments municipals de la ciutat situats als barris de Les Corts, La Marina de Port, El Parc i la Llacuna del Poblenou i El Turó de la Peira. El cicle està especialment pensat per a dinamitzar la vida cultural d’aquestes zones que no solen formar part dels circuits habituals del directe i per donar visibilitat al talent que neix d’allà. Avui és el torn de Nou Barris, amb els concerts de Kids From The 90s, Maamut i The Suicide of Western Culture a l’Espai Jove Les Basses (carrer del Teide, 20). La música començarà a sonar a les 19.30h amb entrada gratuïta.

El duo d’electrònica experimental The Suicide Of Western Culture es troba de total actualitat gràcies a ‘Long Live Death! Down With Intelligence!’, un àlbum que s’ha situat entre el millor del 2015 en els principals mitjans especialitzats. Al costat d’ells una selecció de grups que assagen i participen en diferents infraestructures municipals, com el post rock de Maamut i l’indie rock de Kids From the 90s.

Programació per avui:

PRIMAVERA SOUND – PRIMAVERA ALS BARRIS – el Turó de la Peira

20h  Kids From The 90s

20.45h  Maamut

21.30h – The Suicide of Western Culture

Espai Jove Les Basses, Teide, 20

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies