El PIJ Nou Barris ensenya com fer un bon currículum i carta de presentació

Les sessions de Barcelona Treball Joves ajuden a millorar els perfils professionals i aprofitar els recursos

El joves d’entre 16 i 29 anys que busquen feina poden participar en les activitats de ‘Barcelona Treball Joves’. Amb aquestes sessions poden millorar el seu perfil professional i aprofitar els recursos i les oportunitats que hi ha a la ciutat per treballar-hi. El Punt d’Informació Juvenil Nou Barris, ubicat a Les Basses, ofereix avui una d’aquestes sessions per ajudar als joves a buscar feina. El currículum vitae i la carta de presentació són la primera imatge que s’emporta l’empresa dels candidats. La sessió d’avui se centra en saber quina és la informació més important per posar-hi segons el perfil i quina és la millor manera de presentar-lo.  Per a la sessió d’avui cal una inscripció prèvia a la web de Barcelona Treball Joves. En aquest web podeu consultar també la resta de sessions que s’ofereixen a llarg de l’any.

Barcelona Treball Joves

12h  “El currículum i la carta: prepara la teva millor presentació.”

PIJ Nou Barris (conjuntament amb BCN Activa).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies