Dissabte de festa major amb l’Agermanament dels Gegants de Nou Barris i de Llucmajor

El districte viu una jornada intensa amb el Mercat Modernista, el blues al castell i la nit de foc, entre altres activitats

El cap de setmana porta de la mà les grans jornades de festa major, com la d’avui, en què els veïns de Nou Barris poden triar avui entre 31 actes festius, ben diversos i en múltiples escenaris. És avui quan tindrà lloc un dels actes més tradicionals de qualsevol festa major, la ballada de gegants. La Colla Gegantera de Nou Barris ha organitzat per a aquesta tarda una trobada que començarà a la plaça d’Àngel Pestaña i culminarà a la plaça Major de Nou Barris amb un acte ben especial: l’agermanament dels gegants noubarriencs (la Meri, el Baró, els Gegants de Sant Jordi i l’Eulàlia) amb els de Llucmajor (Barba-rossa, el Pere Taleca, l’Amo de So NaMoix, el Miquel i la Càndida).

Aquest és un dels actes que tindran lloc a la plaça Major de Nou Barris, entre molts altres com ara el també clàssic Mercat Modernista, que omplirà de paradetes i recreacions del segle XIX-principis del XX la Seu del Districte i els seus voltants; l’actuació dels Falcons de Barcelona; la ballada de sardanes; els jocs gegants; les visites teatralitzades per l’antic institut mental; la Nit de Foc amb els diables infantils, d’adults i bèsties de foc; i el ball de festa major.

Però la plaça Major no és l’únic escenari, enguany s’estrena un nou emplaçament: el castell de Torre Baró. Fins allà arribarà una caminada popular per gaudir de concerts de blues.

També la plaça de Sóller participa a l’agenda festiva, amb una nova edició del Mercat d’economia social i solidària ‘Mercat ImPorta’, amb productes de pagès, articles de segona mà, d’artesania i d’intercanvi.

La plaça Roja, les piscines del Turó de la Peira, l’Espai Jove Les Basses o les pistes esportives Antoni Gelabert són altres escenaris de tot un seguit d’activitats que podeu consultar, juntament amb la resta de programació, en aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies