Final de festa major amb bon ritme

La jornada comença amb la cursa popular i conclou amb un espectacle de música i aigua

Ha arribat el darrer dia de la Festa Major de Nou Barris, però no us entristiu, perquè fins que acabi l’espectacle de llum, música i aigua de la Font Màgic Manuel de Falla aquesta nit, hi ha molta agenda per endavant.

Si matineu podreu gaudir de la cursa popular, que enguany celebra 30 anys amb un recorregut que comença davant l’Heron City i té l’arribada a les pistes d’atletisme de Can Dragó després de recórrer els carrers del districte.

Mentrestant a Canyelles haurà començat la Matinal de Motards & American Cars, i hauran reobert les parades del Mercat Modernista. Segons avanci el matí  s’aniran afegint actes, com la IV festa dels Animals, el matí casteller, les danses de l’esbart folklòric d’Horta, la 16ena Mostra de Mercats o la passejada en bici. I per la tarda arriba un dels clàssics, el pícnic de blues, una bona manera de passar la tarda amb bona música al Parc Central. També trobareu a l’agenda una sessió de hip-hop, una minimarató de cinema social, la trobada de corals que organitza la Coral Canticòrum i bàsquet adaptat, entre altres.

Finalment, a les 21.30h, arribarà l’hora d’acomiadar-se de la festa major 2016 amb les melodies de la Banda Simfònica de les Roquetes-Nou Barris i la coreografia d’aigua, colors i llum de la Font Màgica del Parc de Serra Martí, a Canyelles.

Podeu consultar el programa complet de festa major aquí.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies