10 anys del centre cívic Ton i Guida

L’equipament ja escalfa motors per a la celebració de dissabte

El centre Ton i Guida compleix deu anys de portes obertes com a equipament cultural i hotel d’entitats de les Roquetes. El centre va prendre el relleu de l’antiga escola Ton i Guida per convertir-se ne un punt neuràlgic del barri per on passen cada setmana més de 400 persones per participar en algun dels tallers, intercanvis o activitats. Està gestionat per una comissió de veïns i entitats de les Roquetes. A l’edifici s’hi han creat i continuen creant-se nombroses entitats i grups que es dediquen des de la fotografia, els titelles o el teatre, entre altres. El centre ofereix un tastet dels diferents grups a partir de diverses exposicions que aniran omplint el vestíbul del centre aquests dies.

De cara a la celebració del desè aniversari, la comissió gestora ha organitzat tota una sèrie d’actes encapaçalat per la jornada festiva del proper dissabte. Un dinar popular, actuacions i demostracions dels tallers serviran per fer balanç dels deu primers anys. Ara tenen la vista posada en els reptes futurs, que passen per obrir encara més el centre al barri i convertir-se en un motor cultural. Volen atraure més grups i usuaris que vulguin un espai per desenvolupar qualsevol activitat artística. Per fer-ho estudien també com ampliar l’espai, ja que actualment l’edifici es queda curt per absorvir tota l’activitat, i han començat a expandir-se cap a escoles i altres sales del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies