El Ton i Guida celebra la gran festa del 10è aniversari

El carrer de Romaní romandrà tancat per acollir les activitats programades

El centre Ton i Guida celebra avui des de les 11 fins a les 19h una gran festa d’aniversari per commemorar els 10 primers anys de l’equipament. El centre va obrir a l’antic edifici de l’escola Ton i Guida i s’ha convertit en un punt neuràlgic del barri per on passen cada setmana més de 400 persones i nombroses entitats. Avui la comissió de veïns i entitats que gestionen el centre han organitzat una jornada festiva que comença amb un pregó a càrrec de Mateolika i l’estrena de la cançó ‘Illes d’Il·lusions’, composada per Valentí Teixidor per comemorar l’efemèride. Tot seguit les entitats mostraran les seves activitats, que van des dels titelles a la fotografia o l’intercanvi de coneixements. I després d’una paella popular la festa continuarà a la tarda fins que el rom cremat i les havaneres posin fi a la festa. Podeu consultar la programació completa en aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies