Festa Major de la Prosperitat

Els actes s’estendran pels carrers i places fins al proper diumenge

La Festa Major de la Prosperitat és cada any un exemple de participació sense oblidar la mirada crítica. Enguany la festa arriba a la 38ena edició amb activitats, música, entreteniment, conscienciació i convivència.  Les places i carrers s’omplen de veïns, entitats i sobretot de les tradicionals penyes, l’ànima d’aquestes festes. La programació inclou actes per a petits i grans. Per avui teniu botifarrada, una paella popular, teatre i una festa Holi, entre d’altres actes. Trobareu tot el programa d’actes en aquest enllaç.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies