Consell de Barri del Turó de la Peira

La sessió servirà per debatre les propostes del PAD

Els veïns del Turó de la Peira estan citats aquest vespre a les 19h en una nova sessió del consell de barri. L’auditori de l’Espai Jove Les Basses acollirà la sessió en la qual l’equip de govern informarà sobre les darreres actuacions urbanístiques realitzades o a punt de començar. Però sobretot l’atenció dels veïns estarà posada en el segon punt de l’ordre del dia, les propostes relacionades amb el Turó de la Peira per al PAD (Pla d’Actuació del Districte), el document que recull els projectes que es duran a terme en aquesta legislatura.

 

Ordre del dia del Consell de Barri del Turó de la Peira:

-Informació sobre les actuacions urbanístiques al barri

-Presentació de les propostes del PAD (Pla d’Actuació del Districte) per al Turó de la Peira

Espai Jove Les Basses (carrer del Teide, 20)

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies