Propera reforma dels interiors de la part alta de la Guineueta

Les obres crearan espais de trobada diferenciats que facilitaran la instal·lació d’ascensors als blocs

Districte de Nou Barris ha anunciat que abans de l’estiu començarà una nova fase de reforma dels interiors de la Guineueta, seguint l’estil de les obres que s’han fet als entorns del CAP Guineueta. Les obres remodelaran les illes incloses entre la via Favència, la rambla del Caçador i el carrer de la Gasela. Es tracta d’una extensió molt àmplia que inclou molts blocs d’habitatges i una gran plaça, la de davant de la parròquia de Sant Mateu. Les obres començaran per la banda de la plaça de Karl Marx  i es realitzaran en un parell d’anys.

Els dissenys també preveuen construir diferents tipus d’espais de trobada davant dels edificis, com ara zones de jocs infantils per als petits o racons de caire més íntim per a la gent gran. Però sobretot el planejament defuig la uniformitat característica dels polígons d’habitatges, com era en el passat la zona. Es vol donar personalitat i usos diferents als espais d’accés als blocs i les zones de passeig. A més, les obres respectaran l’espai necessari darrera o davant dels blocs, perquè en un futur s’hi puguin instal·lar ascensors externs als edificis que no en tenen. Per aquesta raó, el projecte preveu que la gespa i zones verdes es trobin separades dels edificis, per evitar problemes d’humitats que ja s’han donat en altres casos.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies