La Festa Major de la Trinitat Nova dedica una tarda a la gent gran

Els comerciants del mercat van oferir ahir un berenar amenitzat per un grup de playback  

La Trinitat Nova viu  aquesta setmana la seva festa major i va dedicar la tarda d’ahir a la gent gran del barri. Des de fa uns anys, el comerciants del mercat i molts voluntaris s’encarreguen d’organitzar una vetllada dedicada sobretot als usuaris de la residència de gent gran de la Trinitat Nova. Una cita també oberta a la resta de gent gran del barri. Els comerciants ofereixen els ingredients per a un bon berenar que des de ja fa tres anys compta també amb l’actuació musical d’un grup de ‘playblack’ de la Prosperitat.   La festa es pot dur a terme gràcies a l’ajut dels voluntaris, veïns del barri que ajuden a traslladar als usuaris de la residència, molts d’ells en cadira de rodes, fins al pati de l’antiga escola Benjamí.

La festa de la Trinitat Nova s’allargarà fins diumenge amb un gran nombre d’activitats per a totes les edats, amb un progama de festes que podeu consultar en aquest enllaç. Divendres hi haurà  xocolatada infantil amb jocs d’aigua per als més petits. Dissabte al matí és el torn de les entitats, amb la Trinifira i el sopar ‘con traje’. Diumenge al matí hi haurà una caminada fins al Rec Comtal i les Cases de les Aigües. El correfoc i el castell de foc tancaran la programació d’enguany.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies