Consell de Barri de Ciutat Meridiana

La sessió debatrà el PAM per al barri i el Pla de Convivència

Aquests dies s’estan celebrant els diversos consells de barri del districte. Avui és el torn de Ciutat Meridiana. La cita és a les 19h al  centre cívic Zona Nord (situat al carrer de Vallcivera, 14) i destaquen dos temes de l’ordre del dia. El primer són les propostes que l’equip de govern ha inclós per al PAM/PAD d’aquesta legislatura relacionades amb Ciutat Meridiana. Els veïns podran conéixer si s’han recollit totes les seves demandes en aquest document-proposta. I a continuació es presentarà un Pla de Convivència dissenyat per millorar la relació entre veïns al barris. La sessió, com sempre, és oberta a tots els veïns.

Ordre del dia:

1. Presentació propostes PAM/PAD per al barri

2. Presentació Pla de Convivència

3. Precs i preguntes

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies