Consell de Barri de Porta

La presentació abordarà el procés participatiu per reformar la plaça de Sóller

El centre cívic Can Verdaguer (carrer de Piferrer, 94) acull avui a les 19h una nova sessió del Consell de Barri de Porta. Un consell obert a totes les persones que vulguin estar al corrent dels projectes actuals i propers per al barri, i que en vulguin dir la seva. L’ordre del dia d’avui preveu respondre dubtes o qüestions de la darrera sessió i tractar les propostes del PAD (Pla d’Actuació del Districte) que afecten al barri de Porta. Però hi destaca sobretot el punt dedicat al procés participatiu per a la reforma de la plaça de Sóller. Fa alguns anys, els mateixos veïns van començar un procés participatiu per reclamar una reurbanització d’aquesta gran plaça, inaugurada als anys vuitanta. Van fer una votació en què hi van recollir propostes sobre què hi calia fer. Els veïns i entitats reclamen la necessitat de millorar el seu estat i revitalitzar-la per convertir-la en un gran eix del barri.

Ordre del dia:

-Informacions relatives al darrer Consell de Barri

-Propostes del PAD (Pla d’Actuació del Districte) per al barri de Porta

-Procés participatiu per a la reforma de la Plaça Sóller

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies