Comencen les obres de reurbanització al carrer d’Oristà

Els treballs ampliaran la calçada i la vorera, i crearan una rotonda al final de la via

Aquesta setmana han començat les obres per ampliar la calçada i la vorera del carrer d’Oristà, al barri de Vallbona. Les actuacions inclouen també la construcció d’una rotonda al final del carrer per facilitat el gir dels vehicles, ja que es tracta d’un carrer sense sortida. Amb aquestes mesures es millora l’accessibilitat d’aquesta zona, molt propera al rec Comtal.  Les actuacions afecten el tram del carrer d’Oristà entre el passeig de la Pineda fins a la muntanya.

A pocs metres d’aquest carrer trobem també un dels camins que s’han recuperat per connectar Vallbona amb Montcada i Reixach.  Un espai molt degradat fins fa poc, però que amb les darreres actuacions torna a ser una zona transitada pels veïns. És per això que es delimitarà el darrer tram de carrer d’Oristà amb murs de contenció que estaran integrats en aquest nou entorn. Tot i això, per poder ampliar el carrer s’hauran de retirar sis arbres. Aquests exemplars es portaran al viver municipal en espera de ser transplantats en altres espais verds de la ciutat.

Les obres inclouen  un nou mobiliari urbà i la millora del sistema de recollida d’aigües i la xarxa de clavegueram.  També es renovarà la xarxa d’enllumenat i se soterraran les línies aèries existents.  Està previst que les obres finalitzin a l’abril de 2017.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies