Els veïns de la Torre Llobeta demanen una reforma integral del carrer de Cubelles

Reclamen que sigui peatonal o semipeatonal i que es guanyi en seguretat a l’entrada del carrer

Els veïns de la Torre Llobeta demanen una reforma integral del carrer de Cubelles. L’associació de veïns del barri considera que aquest carrer té una càrrega excessiva de vehicles aparcats i circulant en detriment dels vianants. Reclamen, entre altres millores, que aquest carrer passi a ser peatonal o semipeatonal com la resta de carrers propers.

Els veïns volen que el carrer de Cubelles unifiqui criteris amb la resta de carrers que l’envolten. És una de les propostes incloses en el PAM PAD de Nou Barris. L’AV denuncia que aquest petit carrer té massa circulació de vehicles, un fet al qual se suma una doble línia d’aparcament. Demanen que el carrer es faci peatonal o semipeatonal per tal que els vianants gaudeixin d’unes voreres més amples i en millor condicions que les actuals. A més, volen que amb la reforma integral se soterrin també les línies elèctriques al carrer.

Un altre punt conflictiu d’aquest carrer és en un dels extrems. Els veïns denuncien que la cruïlla entre els carrers de Cartellà, Cubelles i l’avinguda de Borbó és un caos circulatori, tant per als vianants com per als vehicles. L’AV de la Torre Llobeta demana que es pinti una línia de detenció al carrer de Cartellà, que faci que els vehicles s’aturin a una distància suficient per a que els vianants puguin creuar sense haver de triangular per la calçada.  També demanen un pas de vianants a l’entrada del carrer de Cubelles, per on entren vehicles tant de l’avinguda de Borbó com del carrer de Cartellà.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies