La sorra torna a cobrir la plaça d’Àngel Pestaña

500 tones permetran dur-hi a terme casals d’estiu i torneigs de tenis i volei platja

500 tones de sorra cobreixen ja la plaça d’Àngel Pestaña per donar la benvinguda al Prospebeach. Tot un cicle d’activitats durant el mes de juliol que inclouen casalet d’estiu, cinema a la fresca i torneigs de volei platja i tenis platja. Es tracta d’una tradició que es va perdre durant el mandat passat, i que l’actual regidoria de Nou Barris ha volgut recuperar-la i donar així resposta a la reivindicació veinal.  Districte s’ha fet càrrec del cost de la instal·lació de la sorra, amb un pressupost de gairebé 32.000 €.

Els operaris van començar dilluns a instal·lar la ‘platja de la Prospe’ per tenir-la enllestida divendres. En total són 350 m3 de sorra que cobriran una de les places més populars i grans del barri fins al proper 25 de juliol.  Una conseqüència de la recuperació de la sorra en el Prospebeach ha estat el gran èxit de convocatòria del torneig estrella, el del volei platja. El campionat, que tindrà lloc el 9 de juliol, supera ja el centenar d’equips inscrits i compta amb una llarga llista d’espera. Aquests equips estan formats per veïns del barri i integrants de les clàssiques ‘penyes’ de festa major. A causa de l’elevada participació, el torneig comença sempre ben d’hora i acaba a altes hores de la matinada. Aquest any, veient l’allau d’equips que volen participar-hi, els organitzadors estan intentant reagrupar alguns equips per donar resposta a la gran demanda de jugadors.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies