Porta defineix el futur de la plaça de Sóller

El Mercat ImPorta d’avui està dedicat al procés participatiu sobre la reforma integral de l’espai

Els veïns de Porta estan convidats avui a partir de les 18.30h a dir la seva sobre com volen que sigui en un futur la plaça de Sóller. Ajuntament i veïns han acordat una reforma integral de la plaça per convertir-la en un eix de la vida associativa i cultural del barri i per aquesta raó han engegat un procés participatiu per recopil·lar idees per al projecte. L’edició del Mercat ImPorta d’avui, que tindrà lloc entre les 18 i les 22h,  centrarà el debat d’aquesta tarda de l’Àgora en aquest punt.  El Col·lectiu Punt 6 han organitzat una gimcama participativa per a que el veïnat pugui dir la seva opinió sobre la nova Sóller. El punt de trobada és la zona “dels arbres” de la plaça, i el hastag per participar per twitter és #PlaçaSoller
A banda del procés participatiu, el mercat aplegarà de nou el col·lectiu d’artesanes de Nou Barris, el mercat d’intercanvi, el bar de l’Assemblea d’aturats/des de Nou Barris, segona mà, i moviments socials, a més d’oferir diverses actuacions musicals.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies