En marxa la construcció del Casal de Barri de Torre Baró

Les obres adapten els baixos de dos edificis de l’avinguda d’Escolapi Cáncer

El somni dels veïns de Torre Baró està més a prop. Fa uns dies van començar les obres que han de transformar uns baixos buits de l’avinguda d’Escolapi Càncer, 1-3-5 en un casal de barri. Des del carrer encara no s’intueix gaire cosa, però a dins els operaris treballen fent la distribució de l’espai, les instal·lacions i els acabats interiors. En total seran uns 1.000 metres quadrats de superfície que es destinaran a les entitats del barri, que actualment disposen d’un espai reduït i poc accessible. Hi haurà sales de reunions, una sala polivalent, un buc d’assaig per a grups de música i un espai destinat a la gent gran. A més, també s’hi ubicarà el local de l’AV Torre Baró.  La previsió és finalitzar les obres a l’abril de 2017.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies