Comença la remodelació del carrer de Canfranc

Les obres amplien voreres i milloren el gir per als vehicles

Han començat les obres de reurbanització del carrer de Canfranc. Aquestes obres tenen un pressupost de 470 mil euros i tenen com a objectiu crear un espai de pas més ample tant per a les persones com per als vehicles. Especialment a la confluència entre el carrer de Canfranc i del Cadí, un gir tancat que presenta problemes per als vehicles de grans dimensions. Ara es millorarà la corva per peremetre que la línia del bus de barri modifiqui el seu recorregut i passi per aquest carrer a partir del setembre. Els veïns reclamen aquesta modificació del recorregut des de fa anys, per donar servei de bus a l’institut.

A banda de la millora del gir, també s’ampliaran les voreres. La vorera del costat del carrer de la Vall d’Ordesa tindrà 3,5 metres d’amplada, en la qual s’instal·larà enllumenat nou amb leds i s’hi plantarà una línia d’arbrat nova. L’altra vorera, la de la banda del carrer del Cadí, tindrà 3 metres d’amplada totalment lliures de pas. Tots els paviments es renovaran completament, i s’hi col·locarà mobiliari nou.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies