L’Arxiu Històric Roquetes –Nou Barris dedica l’any i una exposició als seus socis

La mostra es pot visitar aquest mes a l’Espai via Favència

Els socis i sòcies són els protagonistes del nou curs que comença l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris. L’entitat compta amb més de 200 abonats que col·laboren en alguna de les moltes activitats que organitzen, com ara les passejades per la serra de Collserola, les rutes històriques, les ‘històries de café’ (xerrades en les quals es comparteixen records i testimonis), la participació a La Cultura Va de Festa o a les jornades arxivístiques del RecerCat, entre moltes altres activitats. Totes aquestes dinàmiques es reflexen aquests dies en una exposició a l’Espai via Favència. Uns retalls de fotografies que resumeixen la intensa vida de l’arxiu. També s’exposen els premis i commemoracions que tenen, com ara la Medalla d’Honor de Barcelona.

L’exposició ha anat acompanyada d’homenatges a veïns i col·laboradors com l’Ateneu Popular de Nou Barris i l’expresident de l’Av de la Trinitat Nova, Diosdado Rebollo.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies