Matins de casals infantils a la platja del Prospebeach

El sorral de la plaça d’Àngel Pestaña recupera amb èxit les activitats estiuenques després de quatre anys

Els nens de la Prosperitat gaudeixen des de fa uns dies dels casals d’estiu a la “platja” del Prospebeach. Aquest any s’ha recuperat la sorra a la plaça d’Àngel Pestaña després que la legislatura passada es decidís no instal·lar-la. Un fet que els organitzadors del casal valoren molt positivament ja que els ha permés recuperar activitats i que creixi la participació de nens i famílies. “Els quatre anys aquests sense sorra, havien vingut molt pocs nens perquè no hi havia l’activitat dels casals – explica Jessica Oliva, del Casal de Barri de la Prosperitat- Ara una altra vegada tornen a venir tots els nens. Pel matí i per la tarda  s’omple la plaça,  i la veritat és que està molt bé”.  Pels matins la sorra s’omple amb les activitats dels casals i per la tarda són les famílies i els veïns del barri els que gaudeixen d’aquest espai on poden jugar amb la sorra i l’aigua o poden fer activitats esportives com el volei platja. La font de la plaça és un bon remei contra la calor d’aquests dies. 500 tones de sorra han fet desaparèixer el ciment de la plaça i convertir-la en pistes de volei platja i un gran sorral.

Dissabte arribarà el dia gran del Prospebeach, quan se celebrarà el ja tradicional torneig de volei platja, una jornada en què es preveu una participació de més de mil persones. La competició popular començarà a primera hora del matí i acabarà a altes hores de la matinada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies