La festa del volei platja al Prospebeach

La Prosperitat viu un dels dies grans de l’estiu

La sorra de la platja de la plaça d’Àngel Pestaña serà el centre de totes les mirades durant el dia i part de la nit d’avui. Des de primera hora del matí es disputen els partits del torneig de volei platja 4×4, l’acte principal per antonomàsia del Prospebeach. Aquest any hi ha hagut un gran increment de participants en el torneig, a causa de la tornada de la sorra, i el nombre d’equips ronda el centenar.

Però no tot és esport sobre la sorra i al seu voltant. Sobretot és festa, amb animació, música, esmorzars-dinars-berenars-sopars populars i concursos com el de menjar síndria, el “xulo i xula piscina” i moltes altres activitats per suportar la calor i l’espera dels participants entre partit i partit.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies