La piscina del Turó de la Peira ja és història

La futura instal·lació compartirà equipament amb la nova pista del CFS Montsant

Ha començat l’enderroc de la piscina del Turó de la Peira. Unes obres que també acabaran amb la pista de futbol sala del Montsant, per tal de construir un poliesportiu nou i modern. Mentestant, però, els veïns s’acomiaden dels records esportius amb una barreja d’optimisme i nostàlgia.

Fa anys que els veïns i veïnes del Turó de la Peira reclamaven una renovació total de la piscina del carrer de Sant Iscle. Va ser construïda el 1973  i moltes persones han après a nedar a la piscina del Turó de la Peira i, algunes d’elles, fins i tot han estat campiones de Catalunya i Espanya.

Al llarg d’aquest temps, però, les instal·lacions havien quedant obsoletes. L’AV Turó de la Peira reclamava des de fa molt de temps una renovació total. Fa cinc anys, de fet, l’Ajuntament va estar a punt de tancar l’equipament per remoderlar-lo, però finalment s’hi van fer petites reformes després que els usuaris es manifestessin per salvar la piscina. I és que l’equipament era petit i familiar. Ara s’enderroca amb un acord entre veïns i Ajuntament que també inclou la demolició de la pista de futbol sala del CFS Montsant. Una pista a l’aire lliure que també estava pendent de reformes des de fa temps.

Les dues instal·lacions compartiran ara espai. La nova piscina serà més gran i moderna, i estarà ubicada en els baixos d’un pavelló poliesportiu. El nou edifici canviarà també tot l’entorn. Quedarà lliure l’espai que ara ocupa la pista de futbol sala, i en el seu lloc els veïns guanyaran un jardí. També es millorarà la mobilitat de la zona, ja que es reduiran els desnivells i es facilitarà l’accessibilitat dels espais interiors d’illa. Les obres està previst que durin prop de dos anys. Mentrestant,  els usuaris de la piscina i els joves del club de futbol sala seran recol·locats en altres equipaments.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies