Afectacions al trànsit per obres al clavegueram a Canyelles

S’està renovant la reixa de la xarxa al carrer de Federico García Lorca

Les obres de millora al clavegueram de Federico García Lorca amb Miguel Hernández afecten aquests dies la circulació i l’aparcament de vehicles a la zona.  L’habitual sortida de vehicles, al cantó Llobregat, ha quedat tallada al trànsit. Els vehicles circulen ara provisionalment en ambdós sentits a l’altre extrem del carrer.  És per això que s’ha limitat l’entrada i sortida de vehicles grans al carrer de Federico García Lorca, l’únic carrer que circumvala i connecta aquesta part del barri. També per facilitar l’entrada i sortida de vehicles al carrer s’hi ha anul·lat l’àrea d’aparcament a l’entrada del carrer.

Està previst que les afectacions al trànsit s’acabin amb la finalització de les obres de manteniment de la reixa del clavegueram el proper divendres.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies