14è Festival de Blues de Barcelona

El Pati de la Seu del Districte de Nou Barris acull avui i demà concerts gratuïts

Un any més, Nou Barris es converteix en epicentre del blues i els riffs de la mà del 14è Festival de Blues de Barcelona. Una mostra més del compromís dels organitzadors amb la cultura, que ofereixen concerts de qualitat avui i demà amb entrada gratuïta, amb la inteció d’apropar aquest gènere als veïns. Amb aquesta idea va néixer fa 14 anys el festival al Casal de Barri de la Prosperitat. Enguany, l’escenari és el Pati de la Seu del Districte de Nou Barris.

Avui a les 20.30h, el Pati de la Seu acull el rhythm’n’blues salvatge d’una de les bandes revelació de la temporada, els Flamingo Tours, i la veu portentosa del britànic James Hunter al capdavant dels seus James Hunter Six. Demà dissabte el swing de Wax & Boogie Rhythm Combo, l’explosiu directe de Chino & The Big Bet + Sax Attack i el soul de The excitements sacsejaran cossos i ànimes.

 

Flamingo Tours

Myriam Swanson és coneguda per haver estat la veu de Mambo Jambo a les sessions del Taboo Burlesque nights de la Sala Apolo de Barcelona. Ara, Swanson serà coneguda per liderar la seva pròpia banda, Flamingo Tours, gràcies a la publicació de “Right on Time”, primer treball de llarga durada del grup. “Right on Time” ha estat enregistrat als Estudis Ground, al juliol de 2015, i ha estat produït per Swanson i Ander Agudo. El repertori és ple de temes propis i d’algunes versions de diversos sabors. Temàtica viatgera i desenfadada en un còctel musical ple de rock’n’roll arrelat a la tradició més salvatge de la música popular i aromes diversos: rhythm’n’blues d’exotisme cavernós, soul profund, surf frenètic i rockabilly trepidant.

 

The James Hunter Six

James Hunter ha estat en escena durant els suficients anys com per adquirir un enorme reconeixement. Nominacions als Grammy i col·laboracions amb Van Morrison a un costat, s’ha guanyat una reputació internacional com a trobador del R & B pel seu domini del micròfon tant a l’escenari com a l’estudi. Aquest àlbum que ens presenta, “Hold On”, el seu primer en els mítics estudis Daptone, però, és una cosa molt més profunda que només un altre projecte. És veritablement la visió d’un artista portada a la seva materialització.

Un compendi de cançons fetes amb una cura impecable, cantades sense esforç però amb una gran intensitat emocional. Un so d’un altre temps però sempre etern que ens pot evocar a Ray Charles o a Sam Cooke però en ell es troba una naturalitat pròpia que el fa únic i el situa a l’altura dels grans.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies