L’Ajuntament catalogarà la masia de Can Carreres

ERC reclama que l’edifici es protegeixi abans que comencin les obres per convertir-la en escola bressol

Encara no hi ha data, però l’Ajuntament ja va anunciar la intenció de convertir l’antiga masia de Can Carreres en una escola bressol.  És per això que ERC va reclamar durant el plenari que el Consistori protegís l’edificació i es faci un seguiment del projecte per evitar que es malmeti. Ara per ara, és un edifici no catalogat i el partit independentista va mostrar la seva preocupació perquè no es malmeti durant les obres. El govern va tranquilitzar el conseller d’ERC, assegurant que la masia és un símbol i que es respectarà en tot cas l’arquitectura de la mateixa. Per això , el govern es posarà en contacte amb l’àrea de patrimoni municipal per a la catalogació. ERC va agrair la resposta, però va demanar que la catalogació i, per tant, la protecció de la masia, sigui prèvia al projecte arquitectònic de l’escola bressol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies