Els comerciants de Trinitat Nova diuen ‘NO’ a la violència de gènere

Un Festival de rock’n roll recull fons per a la Fundació Surt, entitat compromesa amb la causa

L’Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova ha posat en marxa una campanya en defensa dels drets humans i, molt especialment, de rebuig a la violència de gènere. Al llarg d’aquesta setmana s’ha treballat en la difusió per tot el barri de cartells amb el missatge ‘Digues no’, protagonitzat pels mateixos comerciants (a la imatge). Aquesta campanya culmina avui amb la celebració del ‘Long Live Rock’n roll Music Festival Trinitat Nova. No a la Violència de gènere’. El festival tindrà lloc en un dels locals del barri, l’Elvis Home BCN (al carrer d’Alhucemas, 38). Els fons recaptats es destinaran a la Fundació Surt, entitat compromesa amb els valors d’equitat de gènere, la inclusió, la solidaritat i la transformació social, que rep tot el suport de l’Associació de Comerciants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies