L’Ajuntament revisarà l’estat dels entorns de Can Dragó

El PP demana l’arrenjament les llambordes, les fonts i la il·luminació d’aquesta zona

L’Ajuntament farà una revisió tècnica de l’estat dels entorns de Can Dragó, una zona molt transitada per gent que fa esport o simplement passeja.  Els tècnics determinaran si cal aplicar mesures per millorar aquest espai del barri de Porta. D’aquesta manera l’Ajuntament dóna resposta al prec que el PPC va presentar al darrer Consell Plenari de Districte.  El grup del partit popular va demanar que s’adeqüin les llambordes del paviment, la il·luminació i que es revisi l’estat de les dues fonts existents als entorns de Can Dragó.  Tot i que el govern no va acceptar el prec, es va comprometre a revisar amb els tècnics l’estat de la zona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies