Els creadors novells poden inscriure’s fins a l’octubre al Fòrum Fotogràfic

El certàmen que organitza  Can Basté se celebrarà del 29 de novembre fins al 3 de desembre 

La convocatòria per presentar treballs al 14è Fòrum Fotogràfic Can Baté està oberta fins al 29 d’octubre. Podeu consultar les bases en aquest enllaç. Aquest certàmen és un punt de trobada entre novells creadors i professionals del món de la fotografia que aplega artistes, galeristes, comissaris, gestors, editors, entitats i col·lectius. L’objectiu del concurs, que enguany arriba a la seva catorzena edició, és descobrir, reconèixer i promoure novells creadors que utilitzen la fotografia com a mitjà expressiu. Amb motiu del Fòrum convertim tots els racons de la masia de Can Basté en espais expositius. Durant cinc dies, del 29 de novembre fins  al 3 de desembre de 2016, el centre cívic situat al Passeig Fabra i Puig 274 es convertirà en una visita obligada per a fotògrafs de la ciutat i de la resta de l’estat. Les activitats previstes inclouen taules rodones, presentacions, projeccions i diverses activitats relacionades amb la fotografia amb les que el Fòrum espera superar els milers de visitants de les darreres edicions.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies