Al juliol visita el Castell de Torre Baró

Descobreix l’entorn d’aquest equipament a les rutes guiades

Aquest juliol podeu participar a les visites i rutes guiades pel Castell de Torre Baró. Una bona manera de conéixer l’equipament i el seu entorn.  De dilluns a dissabte durant tot l’horari d’obertura, i els diumenges a les 10h podeu gaudir de les visites guiades al Castell de manera gratuïta.

De dilluns a divendres, a les 10h del matí, podeu participar a les rutes guiades pels castell. Teniu dues rutes a triar. La primera seguint la petjada de l’aigua on descobrireu el paper del riu Besòs, les mines de Montcada i la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova. La segona ruta té lloc a l’entorn del castell i hi podreu descobrir la diversitat dels paisatges, espècies i la influència de l’entorn urbà.

A continuació us detallem els horaris del castell i la informació per a les reserves d’activitats:

Horari del castell: De dilluns a divendres de 10 a 13h, dissabtes de 10 a 19h (de 13 a 15h, la torre roman tancada) i diumenges de 10 a 14h

VISITA GUIADA AL CASTELL

Informació i reserves: Totes les activitats són gratuïtes i les places limitades. Cal reservar enviant un correu electrònic a: [email protected] o presencialment a: crta. Alta de les Roquetes, 328 Castell de Torre Baró, ctra. Alta de les Roquetes.

RUTES GUIADES PEL CASTELL

Activitats per a grups d’adults Places limitades, reserva prèvia al castell o [email protected] Castell de Torre Baró, ctra. Alta de les Roquetes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies