El mercat de Canyelles tanca uns dies a l’agost per obres

Dos ascensors connectaran les dues plantes i l’aparcament, en substitució de la rampa central

El mercat de Canyelles tanca per obres del 8 al 21 d’agost.  A hores d’ara s’estan construïnt els nous lavabos del mercat, ja que els actuals aniran a terra per instal·lar-hi dos ascensors.  Són algunes de les actuacions previstes que milloraran el mercat. “Aquest any, tirarem la rampa i farem els lavabos nous – explica José Redondo, president dels concesionaris del mercat de Canyelles-  i està previst que l’any vinent ens condicionin el tema de la climatització, perquè fa molta calor a l’estiu i a l’hivern fa molt de fred.” A més, amb la instal·lació dels ascensors se suprimirà la gran rampa central que hi ha actualment al mig del mercat. “Visualment la rampa és una mica lletja per al mercat i a més és una mica perillosa – assegura María José Viñas, vicepresidenta dels concesionaris del mercat de Canyelles- Per connectar les dues plantes del mercat s’instal·laran dos ascensors que, a més, arribaran també a l’aparcament soterrani.” Amb la supressió de la rampa es guanyarà un nou espai central per a realitzar tota mena d’activitats com ara la nit de tapes, prevista per al proper 8 d’octubre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies