El Castell de Torre Baró tanca del 8 al 21 d’agost

Darrer cap de setmana d’activitats i portes obertes abans de les vacances

Aquest és el darrer cap de setmana que podeu visitar el Castell de Torre Baró abans que faci una breu pausa estival entre el 8 i el 21 d’agost. Durant aquest temps s’interrompen les activitats dirigides al públic i l’accés al mirador.

L’horari per avui és de 10 a 19h (de 13 a 15h torre tancada) i demà diumenge de 10 a 14h. L’activitat prevista per a avui és ‘Els Tresors de Torre Baró’, comença a les 10.30h i emplaça els participants (petits i grans) a trobar al voltant del castell molts tresors amagats a partir d’un joc de pistes.

A banda de ser un mirador amb vistes panoràmiques al Vallès i a Barcelona, el castell és un punt d’informació i educació ambiental del parc de Collserola , on s’ofereixen diverses visites guiades al mateix castell, itineraris de descoberta de l’entorn i tallers educatius per a grans i petits.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies